Tanken slog mig när jag åkte på spö

Dagen fick en underbar vändning!

Klockan 17.00 hade Kristian Anttila aukustisk spelning och signering på Bengans i samband med att hans nya platta släpptes idag. Han var jättegullig trots att han hade samma kläder på sigsom på siesta. Hans hår har blivit riktigt långt nu och det passar honom perfekt :)

Direkt efter träffades en massa raketer och hade picnic + fotboll på Långholmen. Fy fan va mysigt, jag saknar det så sjukt mycket!

Seriöst, till och med havremjölken smakar som då. Och Kristians nya är ju underbar om man säger så.

Jag var bara inte gjord för dessa dagar.

Varför beter jag mig såhär? Jag har inte gjort det sedan den gången när jag förlorade dig. Jag har inte saknat någon så mycket heller. Jag kommer aldrig glömma hur jag sket i allt, hur mycket jag än hade att tänka på då, för att bara tänka på dig

Det är samma sak nu. Jag jagas av alla svikna löften, det som gick åt helvete för att jag sket i det och min egen prestationsångest men det enda jag gör är att skita i det ännu mer. Det går upp för mig nu att allt som var då har jag stängt av, men nu kommer allt tillbaka för att ta mig ända hit. Det känns inte fel att någon tar din plats, men jag kommer aldrig glömma dig och alltid undra vart du tog vägen. Undra om jag svek dig. Återseenden från den tiden kommer tillbaka. Jag undrar hur lång tid som går innan jag sviker det med.

Sex månader, två veckor och sex dagar har gått. Jag har inte lyssnat på din sång en enda gång sedan dess. Att göra det nu skulle bli för mycket.

Du sa; allt har ett slut - mitt börjar här och nu.

Det var år sen vi var små.

Det var länge sedan nu.
Länge sedan jag skrev nånting här, länge sedan gjorde något jag var nöjd med och länge sedan 2007 - men det har slagit mig att det var det värsta året i mitt liv. Hittills, men som sagt, det var länge sedan nu.

My, det är dags att gå vidare.
Snart är det sommar.
My, besluten blir inte lättare för att du skjuter på dom.
Nu är det sommar. Nu är det 2008.
My, har du bestämt dig än?

Nej det har jag inte, det vill jag inte, det kan jag inte.
My, ingen kan tänka åt dig.
Inte ens lite?

Ibland är det inte så dumt att vara kopplad
Jag håller med Hellström.
Och när längtan i mig skar, efter sömn eller en hand
som inte gav mig bal och förde mig med våld någon annanstans
Jag håller med Anttila.

Jag är en värdelös människa.

RSS 2.0