Åre / Duved

Japp, jag är i fjällen. Det är kinda najs ibland faktiskt. T.ex. så åkte jag i Åre hela dagen, då säger man inte nej tack, direkt.


Synd bara att lovet wastas lite granna.

Jag har i alla fall köpt ett paket havre mjölk så jag kan känna mig hemma <3

KENT NRKPG

Okej, ska hålla mig kort.

Kent i lördags på Himmelstalundshallen i Norrköping. Familjen förband. My och Bex längst fram framför världens snyggaste Sami. Och Jocke och dom andra, bäst. Ni andra som var där och köade med oss. Grymt.

Bara underbart, jätte-super-bäst, så grymt roligt, så jävla bra! Det va fan röj!

Längtar till sommaren nu! <3

Snart dags!

Om en timme och fyrtio minuter lämnar jag och anna stockholm och drar till Norrköping. Vi ska titta, och lyssna, på Kent där imorgon. Det ska bli så bäst, och jag är fett pepp!


Inaktivitet Jag vet!

Hempluggardag även denna fredag. Inser att av alla engelska orden jag inte kunde i animal Farm-boken är minst tre olika ord för "hink".

Värt att veta om veckan som gått:

 - Helgen spenderades delvis på Orust, men även ca åtta timmar på tåget med Brorsan. Lyssna på musik, läsa, äta nötter samt titta på film tills batterierna i datorn tog slut. På västkusten hann vi med en födelsedags middag, en lunch på thairestaurant, en bowlingmatch (jag kom sist men jag ledde faktiskt jättelänge!) och ett varv runt Uddevalla (det tog tio minuter ungefär).

- På fettisdagen gjorde vi semlor hemma, men jag fyllde min med hasselnötsmassa istället för mandelmassa, och det var mycket godare!

- Jag hade Logan på markarbete, det gick jättebra : ) 

- Norrköpingsbiljetterna är bokade. Jappjapp, nästa helg är det My&Bex-goes-Kent-i-Norrköping-helg!

Pussitosk!

Lite skum dag?

Idag hade vi hela dagen schemalagd som "lästid" = inga lärarledda lektioner, hemplugg = inget plugg.

Eller okej jag pluggade faktiskt lite när jag väntade på tvättstugan.

Som sagt, var inte i skolan idag utan hemma och tvättade + läste i Animal Farm och i "politiska ideologier i vår tid". Kinda najs. Då plötsligt ringde anna och vi åkte till Raketen. Fett kul att träffa Mailn, det va jätte längesen!

Vi tunnelbanade lite med viktor och köpte för mycket och för fel saker på Vivo Hökarängen, och ja, jag har ju nämnt tidigare vad jag tycker om hökarängen. Hökarängen är fett ovärt.

Åkte till stallet, åkte hem. kom hem vi tio i åtta och insåg att jag inte hade mina nycklar på mig samt att ingen var hemma. Så det blev sitta i två timmar i trappan och läsa/plugga, och springa upp alldeles för ofta för att tända lampan, tills dess att mamma kom hem, strax före tio, från stallet. Också rätt ovärt.

Sen hade vi dock lite mysigt med yogithé, ekologiska fullkornspepparkakor och ädelost när vi tittade på Morden i Midsomer. Det är såå bra, även om det här avsnittet stack ut lite från de andra (som jag har sett i alla fall). Det var konstigt filmat på många ställen, då påminde det mer om någon annan kriminalare än MiM.
Men som sagt; good shit!

Imorgon åker jag och bror till Västkusten. Ska bli trevligt coh rätt skönt. Och idag lyckades jag såklart tappa min nya väska i lerpölen utanför mitt skåp i stallet som vanligt så nu måste jag tvätta den.

God Natt!

RSS 2.0