En händig man på turné!

Ja, det är sant!

Igår, eller i förrigår om man ska vara noga eftersom klockan är 00.30, var jag, the beckers och veronica på sjöhistoriska och såg Gessle avsluta händigman-turnén. Och vilken final! ungefär såhär såg dagen ut (tiderna är ungefärliga):

05.05. Jag, Anna och Elin hoppar ur bilen (deras mamma sjutsa) vid Sjöhistoriska. Framför oss i kön är två gäng. Ett på fyra personer och ett på två spanjorer.

07.30. Efter en tid av ingenting och nån timmes sömn upptäcker vi att ytterliggare tre personer anslutit sig till kön och att vi fått sms av veronica (som precis gått av gotlandsfärjan). Under de närmsta timmarna kommer fem spanjorer till och sätter sig framför oss i kön med sina vänner. Vi pallar/vågar inte berätta för dom att så gör man inte så vi sätter oss utanför andra entréer. Men då kommer dom dit och säger att dom ska vara först utanför alla ingångar. Vi "bråkar" med dom en längre stund utan att dom ger vika för våra (hållbara) argument men till slut får vi som vi vill. Vilket visade sig vara helt onödigt.

09.30. Veronica kommer, med en halväten macka och en smält glass i handen.

14.00. Vakterna flyttar kön, vilket gjorde att vi blev tvungna att springa med alla våra grejer. Vid den här tidpunkten har en hel del nytt folk kommit och vi förlorar våran plats i kön. i alla fall delvis. Spanjorerna (arrgh) står självklart först!

18.00. Insläpp! De andra fastnar på vägen men jag springer som en galning för att komma längst fram. Lyckas hålla en relativt stor plats åt oss vid staketet när de andra ringer och säger att de står vid staketet (de stod en rad bak ._.)och lurar dit mig :/
 
20.45. Efter lite filmvisande drar det äntligen igång! Juni, Juli, Augusti inleder och kvällen fortsätter helt magiskt! Gessle är verkligen "kung över sommarn och natten" :P Helt underbar är han i alla fall! Han och bandet var helt galet bra! ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA. Konserten bestod av 1/3 GT, 1/3 Mazarin och 1/3 en hndig man. Min hälsning som sista låten var oslagbart!

Efteråt gick vi förbi både Marie Fredriksson och Åsa Gessle och jag köpte en cola och två tröjor. En turné-tröja och en med "om du kommer ihåg"-trycket.

Tack fär dagen tjejer och tack PER GESSLE! Det var underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0